New Release :

Followers

Follower Us Facebook

Ganda10 Dengan hanya bermodal Rm10

BAGAIMANA PROGRAM INI BERJALAN?
1. Anda membuat pendaftaran dan seterusnya akan membuat pembayaran kepada penaja anda. Siapa penaja anda? Penaja anda adalah individu atau ahli yang sudah berdaftar lalu melakukan promosi website ini melalui link url mereka. Anda telah lihat iklan tersebut lalu melayari link mereka yakni website ini..Maka merekalah yang dipanggil penaja..
2. Setelah anda membuat pendaftaran dan melakukan pembayaran, sila hantar butiran pembayaran (SMS) mengikut format berikut:

GANDA10<JARAK>USERID<JARAK><NAMA BANK YG ANDA GUNA UTK TRANSFER><JARAK><TARIKH TRANSFER><JARAK><MASA>JARAK<USERNAME PENAJA>

dan hantar kepada penaja anda.
3. Kenapa perlu dihantar kepada penaja?
Kerana penaja anda yang menerima duit, bukannya pihak admin. Jadi, setelah penaja anda mengesahkan pembayaran tersebut betul, butiran-butiran tersebut akan dihantar pula kepada admin untuk mengaktifkan keahlian anda.

4. Selepas itu anda akan menerima url web atau lebih tepat website replika anda sendiri. Contohnya seperti ini: www.ganda10.com/?id=anda dan itu lah link untuk anda promosi JIKA anda berminat untuk menjadi reseller..Sepertimana penaja anda, anda juga akan menggunakan link tersebut untuk mendapatkan jualan. Segala pembayaran yang dibuat pelanggan adalah TERUS KE AKAUN ANDA dan BUKANNYA KAMI (ADMIN)..Jadi, risiko untuk anda ditipu oleh kami adalah 0% sama sekali..

5. Jadi macam mana admin dapat untung??

Kami hanya mendapat keuntungan melalui pengiklanan dan random reseller sahaja. Selebihnya senarai prospek yang telah berdaftar dengan kami..

6. Anda juga tidak dipaksa untuk menjadi reseller dan boleh menggunakan sahaja produk yang anda perolehi nanti..

7. Adakah perniagaan ini Betul??

Pada pendapat kami, anda tidak perlu skeptik dengan perniagaan internet hanya kerana mendengar kes-kes penipuan yang berlaku sebelum ini. Hakikatnya anda sendiri boleh menilai dan mengira risiko di atas sesuatu perniagaan di atas plan program yang dijalankan..Pada saat ini, sudah ramai mereka yang maju beratus tapak kehadapan dan menjana ribuan ringgit sebulan didalam perniagaan internet hanya secara sambilan..

Adakah anda masih lagi menunggu sesuatu yang masih sempurna di mata anda? Fikirkan..

Andalah hakimnya..
PLAN

100% Komisyen Terus Ke Akaun Anda. Anda Hanya Perlu Mempromosikan Website Replika Anda Dan Menerima Komisyen Terus Daripada Pelanggan Anda!!

Anda Juga Akan Diajar Satu Demi Satu
Bagaimana Caranya Untuk Mempromosikan Web Anda Dengan Berkesan Supaya Anda Dapat Menjana Pendapatan Lumayan Melalui Program Ini!!

Jadual Dibawah Merupakan Contoh Potensi Pendapatan Anda!!


AHLI TAJAAN
PENDAPATAN SEHARI
PENDAPATAN SEBULAN
1 10 300
5 50 1500
10 100 3000
20 200 6000
Jadi Adakah RM10 Itu Merupakan Halangan Besar Untuk Anda Mencipta Kejayaan??
Saya Jamin Anda Tentu Boleh Berfikir!!

DAFTAR DISINI


Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. TRAVEL2U-ACADEMY [DOWNLOAD MEDIAFIRE MOVIE FOR FREE] - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template