New Release :

Followers

Follower Us Facebook

Zizan Show (2011) SDTV Episod 12
Genre
Komedi Talk Show

Pengacara
Zizan Raja Lawak


Sinopsis
Zizan Show menampilkan Zizan diiringi DJ peribadi dan beberapa penari peribadi dengan menghidangkan lima segmen iaitu ‘Top 6 Pilihan Zizan’, ‘Prank Bersama Zizan’, ‘Sesi berbual bersama penonton dan tetamu jemputan’, ‘Zizan Di Luar Sana’ dan ‘Anak Bayang’ Menerusi segmen ‘Top 6 Pilihan Zizan’, Zizan akan berbual mengenai enam perkara pilihannya seperti 6 kriteria jika nak jadi awek Zizan, 6 pengalaman paling memalukan Zizan dan pelbagai perkara lain yang kelakar tentang Zizan.

‘Prank Bersama Zizan’ merupakan segmen di mana Zizan akan mengenakan orang ramai dan menguji keprihatinan serta keikhlasan hati mereka dengan menyamar sebagai orang lain. Sementara ‘Sesi berbual bersama penonton dan tetamu jemputan’ menampilkan Zizan akan berbual mengenai pelbagai topik menarik seperti ‘Kenapa rakyat Malaysia memperlahankan kenderaan untuk menyaksikan kemalangan, prihatin atau busy body?’.

Segmen ‘Zizan Di Luar Sana’ akan memaparkan aktiviti Zizan bersama orang ramai di luar sana manakala menerusi segmen ‘Anak Bayang’, Zizan akan menjemput tetamu jemputan yang terdiri daripada selebriti terkenal dan berbual tentang kejayaan mereka. Selain itu, Zizan juga akan menjemput penonton di studio untuk bermain permainan bersama-sama tetamu jemputan iaitu ‘Anak Bayang’ yang bakal membuatkan para penonton terhibur.

Permainan-permainan ini akan dipelbagaikan pada setiap episod. Sebelum program berakhir, Zizan akan menyanyi dan ‘rapping’ dengan iringan muzik DJ peribadinya.

Download

RMVB & MKV MEDIAFIRE

Episod 1 - Saiful Apek

Episod 2 - Mamat Khalid

Episod 3 - Black

Episod 04 - Nadia Mustafa

Episod 5 - Dina

Episod 6 - Joe Flizow

Episod 7 
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. TRAVEL2U-ACADEMY [DOWNLOAD MEDIAFIRE MOVIE FOR FREE] - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template