New Release :

Followers

Follower Us Facebook

Berani Punya Budak [2012] DVDRip [550MB] - T2U Mediafire Link


Release Date: 26 April 2012
Country: Malaysia
Language: Malay 
Genres: Action, Comedy
Quality: DVDRip

Sinopsis
Sinopsis: Shuhami Abdullah/Tong (Afdlin Shauki) baru sahaja tiba di lapangan terbang, namun dia telah ditangkap oleh pihak Interpol & disoal siasat kerana disyaki terlibat dengan kegiatan gangster Thailand. Di sini, Shuhaimi berceritakan mengenai kehidupan abang iparnya. Pairot, kembali semula menjalani kehidupan normal selepas keluar daripada penjara dan dia menguruskan restoran bersama iparnya, Tong. Kemudian, satu hari Pairot mendapat satu panggilan untuk melaksanakan tugas terakhir, iaitu mencuri data peribadi pelanggan daripada sebuah syarikat kad kredit.
Pairot telah dipaksa untuk melakukan kerja tersebut setelah pemanggil menculik Tong dan mengugut untuk membunuh dia sekiranya kerja itu tidak dapat diselesaikan. Pairot terpaksa melakukan kerja itu dan berjaya melepaskan Tong. Namun, perkara tersebut menjadi kucar kacir apabila Pairot telah dikenalpasti sebagai penjenayah & diburu oleh pihak polis serta Metropolitan Mafia.
Mereka berdua berjaya melepaskan diri dan bercadang untuk menjumpai timbalan presiden syarikat kad kredit untuk memaklumkan bahawa Pairot tidak bertindak atas kehendak sendiri. Walau bagaimanapun, semakin lama mereka semakin terperangkap dengan situasi ini, dan ia melibatkan konspirasi yang telah dirancang lebih awal. Adakah mereka berjaya menyelesaikan masalah tersebut?

Trailer


ScreenShot

DOWNLOAD LINK

MKV [550MB]
Part 1 HOTFILE : T2U-ACADEMY
Part 2 HOTFILE : T2U-ACADEMY

MKV [550MB]
Part 1 MEDIAFIRE : T2U-ACADEMY
Part 2 MEDIAFIRE : T2U-ACADEMY
Part 3 MEDIAFIRE : T2U-ACADEMY

Share this article :

+ comments + 1 comments

May 20, 2012 at 8:21 PM

fail dh delete ker?

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. TRAVEL2U-ACADEMY [DOWNLOAD MEDIAFIRE MOVIE FOR FREE] - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template